Cele mai amuzante bancuri(COlectia mea de bancuri)
Pagina 1 din 1
Cele mai amuzante bancuri(COlectia mea de bancuri)
In padure se deschide un mall. Toti s-au asezat la coada inca de dimineata. Vine si iepurasul si incearca sa se bage in fata ursului.
Ursu`:
- Ce faci ma iepurasule? Te bagi in fata mea? si il bate mar.
Trece de urs si ajunge la lup.
Lupu`:
- Ce faci ma iepurasule? Te bagi in fata mea? si il bate si el mar.
Trece si de lup si da de vulpe.
Vulpea:
- Ce faci ma iepurasule? Te bagi in fata mea? dupa care il bate si ea mar.
Iepurasul se infurie si zice: `Sa mor daca mai deschid mall-ul azi!`
______________________________________________________________________________________
Vara, cald, seceta. Vine Ion la Gheo:
- Gheo da-mi repede repede o caldare de apa!
Ii da Gheo caldarea de apa..
Ion pleaca si o toarna in fantana, dupa care vine inapoi:
- Gheo, mai da-mi o caldare de apa repede repede!
Ii da Gheo, pleaca Ion si o toarna in fantana si se intoarce:
- Gheo, mai da-mi o caldare de apa.
- Ma Ioane, nu mai am da` ce vrei sa faci cu ea?
- Ma Gheo, o cazut soacra-mea in fantana si mai trebuie vreo 5 cm!
______________________________________________________________________________________
Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul foarte enervat:
- Nu unul, sute, sute !
Tiganusu vine acasa:
-Tata,am stiut cat fac doi plus doi. Pentru ca sunt tigan, tata?
-Da, puradelule.
-Tata, azi am stiut la scoala cat fac doi ori trei. Pentru ca sunt tigan, tata?
-Da, puradelule.
-Tata, azi am fost la vizita medicala si asistenta a zis ca am par pe burtica.Pen'ca sunt tigan, tata?
-Nu, pentru ca ai 28 de ani, mancat`as!
Moare un om, ajunge el in iad, acolo il intampina Dracul si-l intreaba:
-Tu ce fel de iad alegi, iad normal sau iad studentesc?
La care omul se gandeste ca a fost un om normal si alege iadul normal. Ajunge el acolo,toata ziua distractie iar seara vine Dracul si le bate un cui in fund, asa se intampla si a doua zi..la fel distractie iar seara vine dracul si le bate cuiul..trece mai mult timp si se hotaraste omul sa treaca in iadul studentesc caci poate e mai bine acolo.
Prima zi a trecut in distractie totala, a doua zi la fel....asa trece o luna-doua,peste trei luni vine Dracul cu o lada de cuie si zice:
-Ei baieti, a venit sesiunea !
Un cowboy intra intr-un bar si vede o femeie. Nestiind cum sa se bage in seama cu ea, acesta ii impusca pe toti cei aflati in bar dupa care se duce la femeie si-i spune:
- Singurica, singurica?
Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine.
Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla:
- "Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!"
Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:
- "Nu puteam sti ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar" ?!
- "E si greseala mea", spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost sofer la pompe funebre."
Un pitic tot sarea in fata tejghelei unui bar si striga:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!! Dar nu reusea sa vada peste tejghea.
Tot sare el asa degeaba pana cand se enerveaza ingrozitor si se duce in spatele barului.
Acolo era alt pitic care sarea:
- Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?
Doi soti erau in sala de judecata pt custodia fiicei lor.
Sotia:
-Domnule judecator,fitita ar trebui sa ramana cu mine pt ca eu am nascut-o,eu am trecut prin chinurile facerii.
Sotul:
-Domnule judecator,daca bagati o moneda intr-un automat si iese un suc,al cui e sucul al dvs sau al masinii?
Sotia:
-Domnule judecator,fitita ar trebui sa ramana cu mine pt ca eu am nascut-o,eu am trecut prin chinurile facerii.
Sotul:
-Domnule judecator,daca bagati o moneda intr-un automat si iese un suc,al cui e sucul al dvs sau al masinii?
Se duce o blonda la un magazin sa cumpere perdea.
Vanzatorul o intreaba:
-Ce marime doriti?
Blonda: 24 de cm.
Vanzatorul: Pentru ce aveti nevoie material asa mic?
Blonda: Pentru monitorul calculatorului.
Vanzatorul: Pai...nu este nevoie!
Blonda: Eu am Windows.
Bula se duce la colindat.ajunge la o casa si incepe a striga.
-Aho,aho fa matusa scoate banii ca de nu ma pis pe usa.Femeia cum a auzit a esit afara si ia dat lui Bula 100 lei ca sa numai vina la case cu astfel de urari.
ZiceBula!!!!!
-Pai da doamna,dar daca nu mai vin pe cine mai injur.!!!!!!!!!!
Bula iese de de la scoala.Cade cu fata in noroi.Duce fata la spalatorie.A doua zi sa dus sa ia fata.Ia dat o fata de cur.A ajuns la scoala.
-Mama,Bula ce fata de cur ai.
Iese de la scoala,si gaseste un canal.Inauntru era un muncitor.Bula curios cum era,se uita in canal.Muncitorul se uita in sus,si striga.
-Nu te caca!!!!!
Tatal lui Andrei raceste.Intra in farmacie si il vede pe Andrei.
-Ce faci aici?
-Cumpar prezervative!
-De ce?
-Nam ce face!
-Bine,si eu cumpar nurofen.
-Cum si ai dabia 9 ani!
-Da si,cei cu asta?
-Nimic,doar ca...
-Ce ca???
-Nai spermatozoizi.
-Si,nam ce face.
-Si nai gagica?
-Ba da!
-Cine este?
-Cateaua vecinului!silly
Un tigan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, manca-ti-as?
- Pai scot roata.
Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata, frate, eu iau casetofonul.
Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul:
- Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea.
Tiganul:
- A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea.
- Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane?
- Pai da, dar eu nu am vecini tigani!
Cica 2 betivi se intoarceau de la bar. Dupa 20 de metri unu zice:
"-Ba, am uitat sa ma pis!"
La care celalt ii zice:
"Nu-i nimic ba, te invat eu!"
Vulturul. Iese din carciuma. Rupt. Da ' rupt!
Se urca pe un bloc turn din apropiere, isi a avant si isi da drumu'. Zboara vre-o doi metri si smaff cu pliscu in bordura.
Se ridica, isi indreapta penele, se urca pe un stalp si din nou cu pliscul in bordura. Se ridica iarasi, isi mai indreapra penele pe care le vedea, se urca pe gardul carciumii, da din aripi dar bordura era prea aproape.
Se ridica nervos si injura de doua ori apoi spune: In p.... iarasi merg pe jos acasa.
have fun ... laughing
Ursu`:
- Ce faci ma iepurasule? Te bagi in fata mea? si il bate mar.
Trece de urs si ajunge la lup.
Lupu`:
- Ce faci ma iepurasule? Te bagi in fata mea? si il bate si el mar.
Trece si de lup si da de vulpe.
Vulpea:
- Ce faci ma iepurasule? Te bagi in fata mea? dupa care il bate si ea mar.
Iepurasul se infurie si zice: `Sa mor daca mai deschid mall-ul azi!`
Vara, cald, seceta. Vine Ion la Gheo:
- Gheo da-mi repede repede o caldare de apa!
Ii da Gheo caldarea de apa..
Ion pleaca si o toarna in fantana, dupa care vine inapoi:
- Gheo, mai da-mi o caldare de apa repede repede!
Ii da Gheo, pleaca Ion si o toarna in fantana si se intoarce:
- Gheo, mai da-mi o caldare de apa.
- Ma Ioane, nu mai am da` ce vrei sa faci cu ea?
- Ma Gheo, o cazut soacra-mea in fantana si mai trebuie vreo 5 cm!
Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul foarte enervat:
- Nu unul, sute, sute !
Tiganusu vine acasa:
-Tata,am stiut cat fac doi plus doi. Pentru ca sunt tigan, tata?
-Da, puradelule.
-Tata, azi am stiut la scoala cat fac doi ori trei. Pentru ca sunt tigan, tata?
-Da, puradelule.
-Tata, azi am fost la vizita medicala si asistenta a zis ca am par pe burtica.Pen'ca sunt tigan, tata?
-Nu, pentru ca ai 28 de ani, mancat`as!
Moare un om, ajunge el in iad, acolo il intampina Dracul si-l intreaba:
-Tu ce fel de iad alegi, iad normal sau iad studentesc?
La care omul se gandeste ca a fost un om normal si alege iadul normal. Ajunge el acolo,toata ziua distractie iar seara vine Dracul si le bate un cui in fund, asa se intampla si a doua zi..la fel distractie iar seara vine dracul si le bate cuiul..trece mai mult timp si se hotaraste omul sa treaca in iadul studentesc caci poate e mai bine acolo.
Prima zi a trecut in distractie totala, a doua zi la fel....asa trece o luna-doua,peste trei luni vine Dracul cu o lada de cuie si zice:
-Ei baieti, a venit sesiunea !
Un cowboy intra intr-un bar si vede o femeie. Nestiind cum sa se bage in seama cu ea, acesta ii impusca pe toti cei aflati in bar dupa care se duce la femeie si-i spune:
- Singurica, singurica?
Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine.
Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla:
- "Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!"
Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:
- "Nu puteam sti ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar" ?!
- "E si greseala mea", spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost sofer la pompe funebre."
Un pitic tot sarea in fata tejghelei unui bar si striga:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!! Dar nu reusea sa vada peste tejghea.
Tot sare el asa degeaba pana cand se enerveaza ingrozitor si se duce in spatele barului.
Acolo era alt pitic care sarea:
- Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?
Sotia:
Sotul:
Sotia:
Sotul:
Se duce o blonda la un magazin sa cumpere perdea.
Vanzatorul o intreaba:
-Ce marime doriti?
Blonda: 24 de cm.
Vanzatorul: Pentru ce aveti nevoie material asa mic?
Blonda: Pentru monitorul calculatorului.
Vanzatorul: Pai...nu este nevoie!
Blonda: Eu am Windows.
Bula se duce la colindat.ajunge la o casa si incepe a striga.
-Aho,aho fa matusa scoate banii ca de nu ma pis pe usa.Femeia cum a auzit a esit afara si ia dat lui Bula 100 lei ca sa numai vina la case cu astfel de urari.
ZiceBula!!!!!
-Pai da doamna,dar daca nu mai vin pe cine mai injur.!!!!!!!!!!
Bula iese de de la scoala.Cade cu fata in noroi.Duce fata la spalatorie.A doua zi sa dus sa ia fata.Ia dat o fata de cur.A ajuns la scoala.
-Mama,Bula ce fata de cur ai.
Iese de la scoala,si gaseste un canal.Inauntru era un muncitor.Bula curios cum era,se uita in canal.Muncitorul se uita in sus,si striga.
-Nu te caca!!!!!
Tatal lui Andrei raceste.Intra in farmacie si il vede pe Andrei.
-Ce faci aici?
-Cumpar prezervative!
-De ce?
-Nam ce face!
-Bine,si eu cumpar nurofen.
-Cum si ai dabia 9 ani!
-Da si,cei cu asta?
-Nimic,doar ca...
-Ce ca???
-Nai spermatozoizi.
-Si,nam ce face.
-Si nai gagica?
-Ba da!
-Cine este?
-Cateaua vecinului!silly
Un tigan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, manca-ti-as?
- Pai scot roata.
Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata, frate, eu iau casetofonul.
Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul:
- Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea.
Tiganul:
- A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea.
- Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane?
- Pai da, dar eu nu am vecini tigani!
Cica 2 betivi se intoarceau de la bar. Dupa 20 de metri unu zice:
"-Ba, am uitat sa ma pis!"
La care celalt ii zice:
"Nu-i nimic ba, te invat eu!"
Vulturul. Iese din carciuma. Rupt. Da ' rupt!
Se urca pe un bloc turn din apropiere, isi a avant si isi da drumu'. Zboara vre-o doi metri si smaff cu pliscu in bordura.
Se ridica, isi indreapta penele, se urca pe un stalp si din nou cu pliscul in bordura. Se ridica iarasi, isi mai indreapra penele pe care le vedea, se urca pe gardul carciumii, da din aripi dar bordura era prea aproape.
Se ridica nervos si injura de doua ori apoi spune: In p.... iarasi merg pe jos acasa.
have fun ... laughing
sTr.^- Moderators
Data de înscriere : 10/11/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|